Rijschool Renezuiker
Rijschool voor Hoorn en omstreken

Info@renezuiker.nl
0653121389

Scooter rijles


De rijopleiding¬† bestaat uit twee onderdelen: de theorie en praktijk. Wij bieden u de mogelijkheid om te worden opgeleid voor het bromfietsrijbewijs. Het bromfietsrijbewijs is verplicht voor een ieder vanaf 16 jaar en ouder, die een brom- of snorfiets wil besturen. Uitgezonderd zijn degene die in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B.

 

Theorie-examen

De theorieopleiding bestaat uit een E-Learning pakket. Je oefent de theorie en proefexamens op de computer. Examen doen mag vanaf 15,5 jaar

 

De praktijkopleiding

Nadat het theoriecertificaat is behaald start de praktijkopleiding, ingeluid met een les voor de voertuigbeheersing op het besloten terrein. Na de les op het besloten terrein, waarna indien onze bevindingen het toestaan en de voertuigbeheersing voldoende is, de praktijklessen op de openbare weg worden afgesproken. We ronden het af met een praktijkexamen bij het CBR.

 

Winterstop

In verband met weersomstandigheden zullen wij vanaf December tot en met Februari een winterstop houden. Daarna zullen wij weer Scooterrijles aanbieden.